26-06-06

Manic Monday!

Normaal vul ik braaf de vraagjes op op lilith's blogje (www.talesfromthecrib.be) maar vandaag leek het me een leuk idee om ze op mijn blogje te plaatsen.. here we go :-)

Als je kon kiezen koos je dan:

* een nieuwbouwhuis, een ouder huis of een appartement en waarom? Momenteel gaat mijn voorkeur uit naar een groot appartement.. gezellig, niet te veel onderhoud aan en niet te duur. Later graag een nieuwbouwhuisje, een ouder huis mag ook als er maar niet teveel verbouwingen aan zijn. Eens er kindjes zijn is wat meer plaats en een tuintje toch wel welkom.

* een huis in de stad of op het platteland? geef mij maar een huisje aan de rand van de stad. Ik woon graag dicht bij alles bij: de winkels, caféétjes, een park, scholen,... En ik hou ook wel van de gezellige stadsdrukte.

* in welk huis woon je nu? In een appartement met twee slaapkamers. Beste eigenschappen? Goede ligging, dicht bij alles en toch een beetje in't groen, gezellig, leuk terras. Slechtste eigenschappen? Plaatsgebrek

* als je zou verhuizen, welke features zouden er dan zeker moeten zijn in je nieuwe huis? een grote bureau annex boekenkamer voor mijn ventje en een jacuzzi (keep on dreaming :-)

* welke stijl zou je kiezen wat interieurdecoratie betreft? Zeker niet minimalistisch of te modern, daar hou ik niet van. Warme kleuren, houtwerk, beetje wereldse invloeden, gezellig druk dus.

11:43 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

blijven dromen en dan komt die jacuzzi er misshcien wel ooit :)

Gepost door: g*lover | 26-06-06

De commentaren zijn gesloten.