15-06-06

Fingers crossed...

.. want morgen is het mijn laatste dag stage en eindevaluatie. En door onenigheid tussen mij en mijn stagebegeleidster en het feit dat we totaal verschillende personen zijn, gaat dat spannend blijven tot het laatste moment. Want niet geslaagd op stage, betekent niet geslaagd in mijn 3de jaar... maar daar wil ik absoluut niet aan denken.

Pff.. ik word overspoeld door een mengeling van emoties: weemoed dat het morgen mijn laatste dag is en ik de mensen daar (vooral de kinderen) ga missen, zenuwachtigheid voor de evaluatie morgen en langs de andere kant blijdschap want het is eindelijk vakantie en gedaan met studeren! Iets waar ik al zo lang naar uitkijk... Ik heb zoveel plannen, dromen, verwachtingen. Enerzijds ben ik enorm hoopvol, maar anderzijds ben ik ook bang... bang voor het onbekende. Klinkt dat raar? Ach ja, jullie zullen waarschijnlijk wel niet begrijpen wat ik hier typ, maar het moest me even van het hart :-)

Iedereen duimen hé morgen! Ik kruip mijn bedje in...

 

22:29 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

* Jawel, ik begrijp da ;) Als ge studeert is alles zo eenvoudig, ge ga gewoon na de vakantie naar 't volgend jaar enz enz. Nu is daar plots zo'n leegte & onzekerheid en ge weet nog ni goe wa er allemaal ga gebeuren of waar ge terecht komt :p Had da vorig jaar ook ;)
't Zal wel goe zijn morgen, ben er zeker van! :) Slaapwel *duimt morgen*

Gepost door: LittleStar | 15-06-06

ik ben hard aan het duimen hopelijk helpt het, hoewel ik denk dat je het duimen niet nodig hebt :-) Ik begrijp wat je bedoelt hoor, enerzijds droom ik ervan om een "eigen" leven met mijn badeendje te beginnen, maar ik zie mezelf toch nog niet meteen afgestudeerd zijn...
Groetjes!

Gepost door: RedRose | 16-06-06

hopelijk krijg je een schitterend resultaat, meningsverschillen of niet, als je goed bent in wat je doet, moet ze dat erkennen! Duimen maar!

Gepost door: Norah | 16-06-06

Ik vind toch dat ze tegenwoordig te licht over een studiejaar heen gaan, niet diegenen die het moeten herdoen maar wel diegene die evalueren. Maar zoals je zegt: maak er het beste van, tot en met januari kan je lekker doen waar jij zin in hebt :)

Gepost door: llleeennn | 20-06-06

pijnlijk dat je er niet door bent, maar je kan het blijkbaar goed relativeren.
Groot gelijk hoor, das dè manier om met tegenslagen om te gaan. Gewoon niet ogpeven en er het beste van maken.

Komt dik in orde!

Gepost door: Little Witch | 20-06-06

De commentaren zijn gesloten.