31-05-06

Een onvergetelijke dag

Gisteren was een onvergetelijke dag... echt zo'n dag die je je nog jaren herinnert en waar je met een glimlach op terugkijkt. Het was het doctoraat van m'n ventje. Zijn bekroning voor acht jaar hard werken. Ik weet het: er zijn veel belangrijkere dingen in 't leven maar ik begrijp wel wat dit voor mijn vriend betekent.. het is een beetje zijn levensdoel, zijn manier om van zijn leven iets te maken... en daar bewonder ik hem wel voor.

Eerst was het de doctoraatsverdediging. Thanks to mijn mama en stiefpapa er wel maar juist op tijd geraakt maar kom :-) Dan een uur en half zitten luisteren naar ne uitleg waar ik niks van begreep, maar gelukkig was ik niet de enige. Twas echt tof zijn mama en papa daar te zien zitten, zo fier als ne gieter ;-) Na de verdediging was het receptie.. al vele toffer! Wat zitten babbelen met vrienden, familie met een glaasje wijn en hapjes, das altijd plezant. Daarna wast tijd voor de cadeau's.. één kado'tje int bijzonder trok mij aan: ne bon om in een 'wereldkeuken' restaurant te gaan eten met twee.. njammie.

's Avonds dan gaan eten in 'intieme' kring en het was half12 voor ik mijn bedje zag.. moe maar gelukkig :-) Het is raar, maar ik heb nu het gevoel dat we een bepaalde periode hebben afgesloten. Tijd voor iets nieuws, tijd voor evolutie.. zowel individueel als in onze relatie. Nog twee weken stage en het zit er voor mij ook op, het studentenleven. En daarna... ik zit vol plannen, maar da's voor ne volgende keer.. nu kruip ik mijn bedje in.

21:53 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

het lijkt me enorm gezellig! en een dikke proficiat voor je ventje natuurlijk ;-) Heel erg blij in zijn plaats dat hij zijn doel bereikt heeft !

Nog heel erg veel succes met de laatste weken stage en ik ben zeker dat heel wat van je plannen de moeite waard zijn, may dreams come true :-)

Gepost door: RedRose | 31-05-06

Proficiat aan je vriend! Zo'n doctoraat afkrijgen is toch niet niets!
Benieuwd naar je plannen :)

Gepost door: Norah | 01-06-06

proficiat voor je vriend en nu maar hopen dat zijn mama de plaats voor de wereldkeuken niet inneemt he :-)

Gepost door: g*lover | 02-06-06

De commentaren zijn gesloten.