25-05-06

Vreemd briefje

Dinsdagavond zat er een brief in de bus van onze wijkagent: "gelieve mij heel dringend te bellen dinsdag tussen 9 en 10 u.... in uw eigen belang en veiligheid". Dat vond ik toch maar vreemd. Gisteren dus teruggebeld naar de wijkagent. In plaats van vriendelijk te zeggen wat er aan de hand was.. begint die een heel 'litanie' af te steken over het feit dat ventje en ik hier niet gedommicilieerd zijn (we zijn gedommicilieerd bij ons ouders). Er hing een correctionele straf boven ons hoofd en blablabla... Na hem 10 min. te laten uitrazen vertelde ik hem dat ik student was, en dan was het ineens een toontje lager.

Nu blijkt dat de stad Leuven de politie probeert iedereen te pushen zich te dommicileren in Leuven, voor de gemeentebelastingen. Dat begrijp ik volkomen. Maar om daarom zo hoog van de toren te blazen en leugens te verkondigen...

Ach ja, gelukkig is het opgelost. En van zodra ik afgestudeerd ben verander ik mijn dommicilie. Pas op hé.. ik heb helemaal niks tegen de politie ze, vond alleen hun aanpak wat "vreemd" :-)

Ondertussen is het alweer weekend. En er staat heel wat op het programma.. spijtig genoeg ook veel verplichtingen. Ik had gehoopt dit weekend "congé" te kunnen nemen, maar er wacht nog een paper en een verslag op mij die moet afgewerkt worden... Voor de rest gaan we morgen oma bezoeken, verjaart mijn broertje, wil ik naar de film en moeten er nog voorbereiden getroffen worden voor ventje z'n doctoraat,.. ik zal er maar eens invliegen!

12:03 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

och die politie... 't Zijn vreemde snuiters... :)

Gepost door: Anne | 25-05-06

leuven een goeie vriendin heeft ook vanalles voorgehad, zij studeerde nog, haar lief niet meer en de politie moest daar uiteraard ook het fijne van weten...'t Zijn speciallekes he, daar in Louis-Ville...
Groetjes!

Gepost door: Josie | 26-05-06

De commentaren zijn gesloten.