14-05-06

Broers en zussen

M'n middelste broertje wordt morgen 13 jaar. Mijn oudste broer is er 14 en half. Twee echte pubers dus. De oudste een echte slungel, de andere een rebel met een klein hartje :-) Ik vind het vreemd.. mijn kleine broertjes die stilletjes aan "echte" mannen worden. Mijn zusje van 12, die stilaan aan het veranderen is in een mooie jongedame... Ik herken mezelf toen ik een puber was, in hen en toch weer niet.

Onze relatie begint ook te veranderen: vroeger was ik meer een "tweede mama" voor hen, terwijl we nu meer een broer-zus en zus-zus relatie krijgen... best wel fijn. Ik hoop dat ze weten dat ze altijd bij me terecht kunnen met hun grote en kleine probleempjes. En dat we nog veel leuke momenten beleven.. zoals het verjaardagsfeestje vanavond. Ik heb er zin in!

Iets anders: toen ik daarnet mijn blogrondje deed merkte ik dat zoveel bloggers ermee ophouden of dat het bloggen toch op een heel laag pitje staat... wel jammer vind ik.

13:56 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

* Mja, ik hoor daar ook bij :p Door 'n stomme fout van mij ist beter da alles ff offline is .. Maar 'k kom zeker terug en laat dan wel weten waar ;) Ma idd, er zijn er veel die verdwijnen of maar stil zijn ..
Ah, ge hebt ook jongere broertjes/zusjes :) 'k Heb een zus van 13. Was vroeger ook zo de 2de mama :p

Gepost door: LittleStar | 14-05-06

bij mij wast stil deze week, maar da komt dan ook omdat ik op studiereis was :-) I'm back ;-)
Vind het ook spijtig dat er zoveel mee quiten :(

Gepost door: RedRose | 14-05-06

amai nog jonge broertjesen zusjes heb je. Mijn broer is er nu 15,5 en een echte puber! Hij is nu al een stuk groter dan mij, gelukkig vervult mama de rol van 'de kleinste thuis'

Gepost door: Norah | 14-05-06

De commentaren zijn gesloten.