14-03-06

Vanzelfsprekend..

Deze week is mijn weekje niet. Had zondag absoluut geen zin om aan de nieuwe werkweek te beginnen! Niet dat het niet leuk is op stage, dat niet.. maar deze week heb ik er echt geen zin in. Ik wil reizen, nieuwe dingen ontdekken, relaxen.. veel te veel dus maar geen tijd. Gelukkig dat het zonnetje er is, dat geeft me toch nog een beetje energie...

Jullie reacties op mijn vorige postje hebben me toch doen nadenken.. ik ben het er met Justin over eens dat vanzelfsprekendheid één van de grootste relatie-doders is. Maar wat ik ook geloof is, is dat vanzelfsprekendheid bijna niet te vermijden is in een relatie. Mijn remedie hiertegen? Op tijd en stond ventje duidelijk maken dat ik het toch absoluut niet apprecier dat hij het hele weekend werkt, dat ik niet van plan ben na zijn doctoraat ook nog het hele huishouden op mij te nemen, enzovoort :-) Niet dat dat vaak iets aan de zaak verandert.. maar ik heb het toch maar eens kunnen zeggen hé ;-)

Maar het is nu ook weer niet dat ventje zo'n onmens is hoor.. hij doet zijn werk gewoon héél graag en wie heeft het niet superdruk de laatste maanden voor een doctoraat? Niemand. Maar in de paasvakantie gaan we een paar daagjes tussenuit.. het word hoogtijd. Alleen kan ik absoluut niet kiezen waarnaartoe.. word dus zeker vervolgd. Iemand tips?

20:26 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

* Ik veras blijkbaar nog af en toe vriend en vijand dus ik hoop dat ik nooit last krijg van die vanzelfsprekende dooddoener. Ik hou ook niet zo van regeltjes ... alhoewel. Naja, in mijn leven wel, maar ik wil zeker niet dat van een ander regelen.

Gepost door: Milo | 14-03-06

° Zo'n doctoraten zijn inderdaad enorm belastend en tijdrovend, ook voor de partners. Gelukkig voor jullie is de paasvakantie niet meer zo veraf... Tips? Ergens een sprookjesachtige, romantische stad bezoeken, Parijs, Rome, Wenen, ...? Of een gezellige hotelkamer boeken in een pittoresk dorpje waar je enkel elkaar hebt?

Gepost door: Norah | 15-03-06

De zee mss... Ik zou eens de kust gaan opzoeken, t'is trouwens voor me zelf ook al veel te lang geleden dak de gedaan heb. Ben nogal een koukleum, vandaar. Maar het ruimtelijke, de geur, het geluid van de meeuwen en het water. Dit hand in hand met je grote liefde, met geen woorden te beschrijven. Een blik in elkaars ogen is voldoende om te beseffen dat de wereld van jullie beiden is.
T'ja, ik zou naar de zee gaan denk ik....lol.

Greetings J

Gepost door: justin | 15-03-06

Tijd maken voor elkaar Waar jullie dat oen maakt niet zoveel uit, je kan bv even goed lekker met z'n tweetjes op een godvergeten plekje in de Ardennen gaan zitten. Hoe minder afleiding hoe beter, gewoon in alle rust genieten van elkaar.. Dan komt is het weer al vonken wat de klok slaat...

Gepost door: Little Witch | 15-03-06

mmm gezellig zo even er tussen uit he... samen weg van de rest van de wereld!

Gepost door: g*lover | 16-03-06

De commentaren zijn gesloten.