08-03-06

Terug aant werk

Ik ben min of meer genezen, vandaag terug naar stage gegaan. Het doet deugd om terug in actie te schieten als je 5 dagen thuis hebt gezeten :-) Vandaag was het een rustig dagje, maar morgen en overmorgen word het druk.. zo heb ik het graag.

Het word ook tijd dat ik eens ga doordoen aan mijn eindwerk en andere papers voor school. Ik heb al een onderwerp voor mijn eindwerk gekozen: werken met adoptiegezinnen binnen een residentiele setting. Niet gemakkelijk maar wel heel interessant (vind ik hé).Tegen het eind van de maand moet ons "concept" afzijn, dat wil zeggen 5 blz. probleemstelling, korte inhoud, inhoudsopgave e.d. Tegen eind mei moet dan ons eindwerk af zijn. Maar das ni zoals aan de unief zenne.. het moet maar 50 blz. zijn, ik zie het helemaal zitten!

Maar eerst nog twee andere papers voort school maken... pff, dat vind ik wel lastiger. Maar ik heb mezelf voorgenomen om nu goed door te werken aan de papers en eindwerk enzo, zodat ik alst goed weer is van het zonneke kan genieten ipv achter mijn pc te hangen :-)

19:33 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

pietzak... bij ons duurt een thesis de volle twee jaar :s

Gepost door: Anne | 08-03-06

De commentaren zijn gesloten.