19-02-06

Batterijtjes opgeladen

 

Ik heb tot nu toe al echt genoten van mijn weekend. Vaak kijk ik enorm hard uit naar het weekend en als het er dan is heb ik er niks aan.. Maar dit weekend dus wel :) Ik heb echt mijn batterijtjes kunnen opladen, en dat doet deugd en twas nodig ook.

 

Gisteren eerst ons appartementje een kuisbeurt gegeven. Kan me echt voldaan voelen als ons huisje proper is. 's Avonds met de 'schoonouders' en ventje gaan bowlen. Awel, dat was heel lang geleden, maar heb me supergeamuseerd.. winnen of niet winnen, dat maakt voor mij niet uit, zolang ik er maar plezier aan heb! Dat moeten we echt vaker doen. Vandaag nog eens met mijn autootje gaan toeren... ook plezant. Ik kan eigenlijk niet wachten tot ik echt mijn rijbewijs heb en zoveel kan gaan rondtoeren als ik wil :-)

 

Dit weekend heb ik iets belangrijks beseft: je moet je "geluk" zelf maken, er zelf naar op zoek gaan. Ik had nogal de neiging om een passieve houding hiertegenover aan te nemen... ik bedoel, mijn geluk laten afhangen van anderen of van de dingen die ik meemaak. Maar zo werkt het natuurlijk niet.

 

Nu ga ik nog wat verder genieten van mijn weekend. Het is waarschijnlijk mijn laatste 'onbezonnen' weekend. Volgend weekend begint namelijk een nieuw hoofdstuk in mijn leven: het maken van een thesis. Jullie horen er ongetwijfeld nog wel van...

 

 

14:13 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Good things in life... Geluk en een positieve kijk hebben op het leven gaan hand in hand met elkaar. zoals ik al schreef in de inleiding op mijn blogske. Elke dag opnieuw bekijk ik alles zo positief mogelijk. En zelfs gaat er van alles tegen dan besef ik dat ik bouw aan een enorme schat: die van de ervaring en van jezelf te zijn. Dat kan niemand mij afnemen. I am the master of my faith, i'm the captain of my soul. Als je dit voor ogen houd kan het niet mislopen meid :-).

Gepost door: justin | 19-02-06

inderdaad geluk moet je zelf maken, al word ik soms ook wel gelukkig door meevallers waar ik zelf niets aan kan doen. Streven naar geluk, hier en nu! :D

Gepost door: Manlome | 19-02-06

heel erg veel succes met de thesis :-) Hopelijk heb je voor de volel 100% van je weekend genoten :-)

Gepost door: RedRose | 20-02-06

De commentaren zijn gesloten.