11-02-06

Bewogen dagje

'T was een bewogen dagje vandaag.. vermoeiend, maar leuk. Het zit namelijk zo: ventje heeft nog altijd niet gekozen of hij nu aan de unief wilt blijven of in de industrie wil gaan werken. Maar de tijd dringt natuurlijk.. eind mei legt hij zijn doctoraat af. Ondertussen is hij gaan solliciteren voor een bedrijf vlak over de Nederlandse grens én heeft hij van hun een aanbod gekregen om er te komen werken. Een moeilijke beslissing, want dat betekent dat we moeten verhuizen.. een kleine 100 km van waar we nu wonen (en ook mijn familie woont).

 

Ik heb altijd gezegd dat ik best wel wil verhuizen. Ben altijd 'ne globetrotter' geweest dus :) En voor mij zou het ook wel een beetje een nieuw begin kunnen zijn. Maar, nu we het er meer en meer over hebben moet ik misschien mijn mening herzien.. ik wil wel verhuizen, maar ik weet niet of ik het kan. Weg van familie, van Leuven. Het kan misschien raar klinken, maar ik ben echt verknocht aan leuven, ik voel er me thuis. Natuurlijk, ik zou niet aan de andere kant van de wereld gaan wonen, maar toch... Ik vind dat ik tegenover ventje eerlijk moet zijn hierover en hij begrijpt het ook.

 

We hebben er vandaag de hele dag over gepraat en de beslissing is bijna genomen... waarschijnlijk blijft hij aan de unief. Alle pro's en contra's zijn tegen elkaar afgewogen, het verhuizen was daar maar een stukje van natuurlijk. Pfiew.. ik wist niet dat dit me zo emotioneel zou raken.. er zijn wel enkele traantjes gevloeid vandaag. Vreemd hé? Ventje zei "dit is de belangrijkste beslissing die we tot nu toe ooit gemaakt hebben" en dat deed me toch wel iets.. In de zomer begint voor ons het 'echte leven' :) Daar heb ik altijd van gedroomd, maar nu het zover is ben ik toch een beetje bang, maar vooral vol spanning voor wat komen gaat...

 

In de namiddag zijn we dan nog een uurtje gaan winkelen, om al die emoties van ons af te schudden, 't was nodig :) Daarna gezellig gegeten voor de tv met een glaasje wijn.. een zeer geslaagde avond. Nu kruip ik onder de wol. Slaapwel!

 

 

21:51 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

beslissing goed dat jullie samen beslist hebben...
bedtijd nu
xxx
leen

Gepost door: leen | 12-02-06

zulke beslissingen zijn idd nooit tof... Het is wel leuk dat je met alles bij elkaar terecht kunt :)

Gepost door: Anne | 12-02-06

De commentaren zijn gesloten.