31-01-06

De 1ste stagedag..

.. zit erop. Door een misverstand er vanmorgen direct 'ingesmeten'.. om het mooi uit te drukken :) Namiddag was heel wat rustiger: rondleiding gekregen, beetje uitleg, wat verslagen gelezen. Ik heb al door dat het een tijdje gaat duren eer ik ingewerkt zal zijn, maar ik heb 5 maanden dus dat komt wel in orde! Voorlopig dus nog niet veel te melden, ben nog wat overdonderd, maar wordt zeker en vast vervolgd...

18:35 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

30-01-06

Herinneringen

Ik ben nogal een melancholisch persoontje.. hou er enorm van om te mijmeren en te praten over het verleden, over herinneringen. Maar het is tegelijk ook mijn zwakte: omdat ik nogal de neiging heb in het verleden te gaan leven, durf ik het heden weleens te vergeten... Maar bon, daar wou ik het dus niet over hebben.

 

Herinneringen dus :) Ik betrap er me de laatste tijd steeds meer op dat ik dingen niet meer weet.. belangrijke dingen, zoals wat we allemaal gedaan hebben op onze eerste vakantie samen, hoe we ventje zijn verjaardag gevierd hebben vorig jaar,... Ventje weet dat allemaal nog en ik niet en dat vind ik jammer. Zou ik hier iets aan kunnen doen of heb ik het gewoon in me om dingen vlug te vergeten? Of misschien vond ik die gebeurtenissen gewoon niet belangrijk genoeg? Heel het weekens spoken deze vragen al door mijn hoofd.

 

Maar er zijn een heleboel dingen die ik me nog wel herinner. Zo vergeet ik nooit onze eerste kerstmis samen, toen ik van ventje een ring kreeg. Of zo zal dat beeldje van Miny Mouse me altijd doen denken aan ons reisje naar Disneyland. En zo weet ik nog perfect wat ik aanhad op onze tweede 'date' maar niet meer wat we toen gedaan hebben.. Ik herinner me vaak nog 'flitsen' maar kan er geen samenhangend verhaal van maken. Daarom denk ik ook dat ik zo hou van foto's.. daarmee kan je herinneringen 'vastleggen' als het ware. Herinneringen, ik ben er nog niet uit.

11:38 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

27-01-06

Lijstje van 4

Ik kan toch niet achterblijven hé...

 

Vier baantjes die je hebt gehad:

- babysitten bij de Bond

- twee weken persmappen maken in een reclamebureau

- twee weken excel-bestandjes maken op de personeelsdienst van een uitgeverij

- geen meer, want toen kwam 2de zit elke keer roet in het eten gooien..

 

Vier films die je niet vaak genoeg kunt zien:

- Pearl Habor

- Moulin Rouge

- Pretty Woman (i know...)

- Dead Man Walking

er zijn er nog een heleboel, maar dit zijn de eerste waar ik kan opkomen.

 

Vier plaatsen waar je hebt gewoond:

- van mijn 0 tot mijn 5 jaar op twee plaatsen in Kessel-lo

- van mijn 5 tot mijn 6 jaar op een appartementje in het centrum van Leuven

- van mijn 6 tot mijn 12 jaar in een huisje in Kessel-lo

- van mijn 12 tot mijn 20 jaar bij mijn ouders in Linden

- van mijn 20 jaar tot nu samen met mijn ventje in ons appartementje in Kessel-lo

dat zijn er dus vijf :-)

 

Vier TV programma's waar je graag naar kijkt:

Kaat en co, Koppen en de meeste Vitaya-programma's

 

Vier plaatsen waar je op vakantie ging: dat zijn er veel meer dan vier, dus mijn vier favorieten:

- Italie en Sicillie: ongelooflijk mooi, warm weer en lekker eten

- Zuid Frankrijk: rust!

- Griekse eilanden

- Spanje (Salou): eigenlijk een vreselijke plek, maar ik heb er als tiener enorm leuke vakanties beleefd

 

Vier websites die je dagelijks bezoekt:

- Het Nieuwsblad

- mijn blog

- mijn favo blogjes

- Hotmail

 

Vier dingen die je graag eet:

- pasta in alle smaken en varianten maar in het bijzonder spaghetti al la mama

- ovenschotels met puree

- marsepeinrepen met chocolade

- stoofvlees met frietjes

 

Vier plaatsen waar je liever bent dan nu:

- op een Caraibisch eiland, op een handdoek op een zonovergoten strand met een cocktail in m'n hand... *zucht*

- op blote voeten met mijn ventje lange strandwandelingen maken (in de zomer welteverstaan)

- op een leuk feestje

- gewoon bij mijn ventje

 

Wie het stokje wil, komt het maar halen!

 

13:02 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

25-01-06

Much ado about nothing

Eigenlijk niet veel te vertelen.. en hoewel ik me had voorgenomen niet te bloggen als ik niks te vertellen heb, kan ik het toch niet laten :-)

 

Deze week een vrij rustig weekje. Maandag had ik projectpresentatie,dinsdag en vandaag geen school dus beetje geluierd. Dinsdagavond met vrienden gaan pizza eten, was gezellig. Morgen nog eens gaan fitnessen, is 3 weken geleden (auch!) en daarna naar het school voor uitleg over ons eindwerk.. ben eens benieuwd.

 

We waren van plan dit weekend naar het zeetje te gaan, maar met dit weer zie ik dat echt niet zitten... brr, vind het hier al meer dan koud genoeg! Dus gaan we naar de thermen van Spa, dat is er een aantal weken terug niet van gekomen.. hmm, ik wou dat het al zaterdag was! Voila, zo zijn jullie weer een beetje up to date :-)

20:41 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

22-01-06

Eerste rijles

Vandaag voor de eerste keer achter het stuur van een auto gezeten en er nog mee gereden ook. Voor de eerste les waren we op een parking gaan oefenen. In het begin deed het wel raar maar eens ik wat rustiger was ging het toch een beetje. Heb toch al een aantal toertjes rond de parking kunnen rijden en ik moet zeggen... het bevalt me :-) Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden.. volgende zondag gaan we terug. Wordt dus vervolgd :-)

 

Daarna een luie zondagnamiddag gehad, wat in de zetel gehangen, tv gekeken, badje genomen. Voelde me ontzettend moe vandaag, zal nog de terugslag van de examens zijn zeker? Vanavond maar eens vroeg in ons bedje duiken...

 

 

17:17 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

19-01-06

Voor de laatste keer..

.. in mijn leven examen afgelegd. Hopelijk... toch voor een lange tijd. Het examen ging als een fluitje van een cent :-) Het dringt nog niet helemaal tot me door maar daar zal wel verandering in komen.. Morgen nog wat opruimen en oefenen voor project, maar in het weekend is het feest: zaterdagavond is er een verassingsfeestje voor een achternichtje van ventje die 18 wordt en de rest van het weekend doe ik alleen maar dingen waar ik zin in heb.. nah :p

 

Nog veel succes aan iedereen die nog examens heeft, en dat is echt niet sarcastisch bedoeld..

18:23 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

18-01-06

Handleiding

Gisteren in bed waren ventje en ik een van onze late-night gesprekken aan het voeren. Hoe we erop kwamen weet ik niet meer maar we kwamen tot de vaststelling dat je constant keuzes moet maken in je leven en dat van die keuzes enorm veel afhangt.. je hebt immers telkens maar 1 kans op een goeie keuze. Als ik terugkijk op de afgelopen 3 jaar weet ik niet of ik de goeie keuze heb gemaakt: verder studeren levert me binnenkort wel een extra diploma op maar anderzijds zijn het vreselijke jaren geweest en was ik nu misschien stukken gelukkiger als ik werkte.

 

Natuurlijk heeft het geen zin om je die dingen af te vragen, want gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer. Maar juist dat feit weegt enorm zwaar op mijn schouders..

 

Ik begrijp de wereld niet en ik denk dat de wereld mij ook niet begrijpt. Het leven gaat maar door, met mij er middenin. Is het niet de bedoeling dat jij je leven leidt in plaats van omgekeerd? Pff.. ik weet het allemaal niet meer, het is de laatste tijd zo onrustig in mijn hoofd. Toen ik dat aan ventje vertelde zei hij "er bestaat geen handleiding voor het leven hé". Nee, die bestaat er inderdaad niet maar het zou soms wel verdomme handig kunnen zijn!

 

Ben ik echt de enige die 'zijn plaats' nog niet heeft gevonden? Die het waarom en waartoe niet begrijpt? Want zo lijkt het soms. Pubers zouden zich hier zorgen over moeten maken, maar die jaren liggen toch al een tijdje achter mij... misschien heb ik die fase overgeslagen of is ze gewoon nooit overgegaan :-) Hmm, ik hoop dat jullie hier iets van kunnen maken.

11:12 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

16-01-06

Ethiek (examen 3)

Ethiek is zoals verwacht, slecht afgelopen. Dit weekend had ik door dat enkele teksten van ethiek, echt hopeloos waren, dat ik ze nooit of te nimmer zou begrijpen... laat staan kennen. Mijn nieuw streefdoel was: een 7 of liefst meer halen.. dat ze me tenminste kunnen deliberen. En ik heb het gehaald denk  ik :) 1ste vraag kon ik absoluut niet, de 2de ging vrij goed en dan was er nog een casus die ook oké was. Ik gok op een 9. Op een rare manier ben ik daar nog best tevreden mee.

 

Donderdag al het laatste examen, maar dat moet normaal geen probleem zijn. Maar eerst (eindelijk) een bezoekje brengen aan zieke H. Heb haar al een maand en half niet gezien.. 'T word dus een supergezellig middagje morgen, ik voel het :)

19:13 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

14-01-06

Lang Lijstje

Hier een lijstje dat ik gevonden heb op Eikebah's haar blogje. Leek me wel leuk om even in te vullen.

 

1. Wat heb je in 2005 gedaan dat je voordien nog nooit gedaan had?

Een blog bijgehouden.

 

2. Heb je je gehouden aan je voornemens en ga je er nieuwe maken?

In 2005 heb ik geen voornemens gemaakt maar voor 2006 wel: het onderste uit de kan én het beste uit mezelf halen en ten volle genieten van het leven. Hoe ik dat concreet invul zien we nog wel..

 

3. Heeft een dierbare een kind gekregen?

Een dierbare niet, wel een hoop vrienden en collega's van mijn vriend.

 

4. Is een dierbare gestorven?

Alleen enkele verre familieleden, die me niet echt dierbaar zijn.

 

5. Welke landen heb je bezocht?

Naar mijn gevoel te weinig. Engeland (Londen), Frankrijk en Kos (Grieks eiland)

 

6. Wat zou je in 2006 graag hebben dat je in 2005 niet had?

Meer vriend(in)en.

 

7. Welke dagen zullen je voor altijd bijblijven?

Er zijn er vast en zeker meerdere maar kan me er nu geen voor de geest houden. Alhoewel, onze citytrip naar Londen.

 

8. Wat was jouw grootste verwezenlijking vorig jaar?

Dat ik geslaagd ben in tweede zit en nu dus in mijn derde en laatste jaar zit.Hoe dat me gelukt is vraag ik me nog elke dag af..

 

9. Wat was jouw grootste faling?

Nog altijd niet tevreden zijn met mezelf en er niet in geslaagd zijn mijn overtollige kilo's eraf te krijgen.

 

10. Heb je last gehad van ziektes of blessures?

Alleen the usual, maar dat was me meer dan genoeg :-): véél hoofd/nek/schouder rugpijn en de nodige verkoudheden.

 

11. Wie zijn gedrag was lovenswaardig?

Dat van H, mijn beste vriendin. Ik was er al lang onderdoor gegaan, in haar plaats.

 

12. Van wie zijn gedrag werd je gedegouteerd/depressief?

Van mensen die hun kinderen mishandelen, pedofielen,.... veel te veel mensen dus :s

 

13. Aan wat heb je het meeste van je geld gespendeerd?

Spijtig genoeg aan saaie dingen zoals eten, schoolboeken,... Ook wel een aardig bedragje aan café en restaurantbezoek, één van onze hobby's :-)

 

14. Waar was je héél, heel enthousiast over?

Over mijn stage die eind deze maand begint en dat ik dit jaar eindelijk afstudeer!

 

15. Welke liedjes zullen je altijd aan 2005 doen denken?

Geen idee.

 

16. In vergelijking met deze tijd vorig jaar ben je..

gelukkiger of droeviger?is onmogelijk te zeggen, ben enorm wisselvallig daarin.

dikker of dunner? een paar kilootjes dikker denk ik.

rijker of armer? Iets rijker misschien, maar veel zal het niet zijn...

 

17.Wat had je liever meer gedaan?

Van het leven genoten, plezier gemaakt.

 

18. Wat had je liever minder gedaan?

Gepiekerd.

 

19. Hoe zal je kerst vieren?

Ik heb kerst gevierd zoals de afgelopen jaren, van het ene familiefeest naar het andere. Best wel leuk en gezellig, maar ben toch altijd blij als die periode weer voorbij is :-)

 

20. Ben je verliefd geworden in 2005?

Nee, niet echt. Hoogstens een "aantrekkingskracht" gevoeld.

 

21. Hoeveel one-night stand?

Geen, en daar ben ik blij om.

 

22. Wat was uw favoriete tv-programma?

Het Eiland, om er eentje te noemen.

 

23. Haat je nu iemand die je vorig jaar niet haatte?

Nee, daar verdoe ik mijn tijd niet mee.

 

24. Wat was je grootste muzikale ontdekking?

Dat ik graag naar jazz luister.

 

25. Wat wou je graag en heb je gekregen?

Een digitaal fototoestel en een nieuwe stereo (oude was stuk).

 

26. Wat wou je en heb je niet gekregen?

Meer vriend(in)en. In real life bedoel ik dan. In de virtuele wereld zijn mijn contacten wel behoorlijk uitgebreid ;-)

 

27. Wat was je favoriete film van het jaar?

"Closer", was ik echt van onder de indruk.

 

28. Wat heb je met je verjaardag gedaan en hoe oud werd je?

Ik werd 21. Op de dag zelf heb ik niet veel speciaals gedaan maar een weekend later hebben we een tuinfeest gehouden.

 

29. Wat is dat ene iets dat het jaar zoveel meer bevredigend zou gemaakt hebben?

Meer nieuwe mensen leren kennen en nieuwe ervaringen hebben opgedaan.

 

30. Hoe beschrijf je je persoonlijke mode uit 2005?

Totaal afhangend van mijn 'mood': soms sportief, klassiek, gipsy,.. noem maar op. Wel beduidend meer kleedjes en rokjes in mijn kast dit jaar :-)

 

31. Wat is de reden dat je niet gek bent geworden?

Mijn ventje. Ik denk dat hij eerder door mij gek is geworden :-)

 

32. Voor welke celebrity had je het grootste zwak?

Jude Law. Hij kan goed acteren én is sexy.

 

33. Welke politieke kwestie vond je het vervelendst?

Alle politieke kwesties vind ik nogal vervelend.

 

34. Vertel ons een levensles die je geleerd hebt in 2005?

Pfff.. echt geen idee.

 

35. Citeer een liedjestekst die je jaar beschrijft

Zo een tekst moet nog uitgevonden worden, ben een héél complex persoontje :-)

 

Als jullie zin hebben om dit lijstje ook in te vullen, ga jullie gang! Ben benieuwd...

 

19:03 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

13-01-06

Slaapwel!

Al 2 examens achter de rug.. ik zit dus al over de helft :-) Het doet raar, dat ik er volgende week donderdag al 'vanaf' ben. Het examen van gisteren ging vrij goed. Vandaag was het eerder ondervraging over ons project dan examen. Niet echt een idee wat ik ervan moet denken.. het waren lastige vragen, hij legde echt wel 'het vuur aan onze schenen'.. maar ja, we zien wel. Nu mij op iets anders concentreren: ethiek.. dat zie ik echt niet zitten.

 

Sorry, iets zinnigers komt er vandaag echt niet meer uit, ben doodmoe. Slaapwel iedereen en sweet dreams!

23:19 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

11-01-06

Vuurproef

Allé ja, eigenlijk geen echte vuurproef (ik heb al eerder examens gedaan in mijn leven).. maar morgen is het mijn eerste examen. Ik hoop dat het meevalt.. weet eigenlijk niet goed wat ervan te verwachten. Leerstof was absoluut niet veel maar ik weet niet of dat een goed of een slecht teken is :)

 

Ook voor ventje is het een belangrijke dag: hij gaat solliciteren (voor de eerste keer) bij een groot scheikundig bedrijf. Na deze sollicitatie gaat hij beslissen: aan de unief blijven of in de industrie gaan werken.. spannend dus.

 

Oh ja, bijna vergeten te melden: we gaan naar Italie! Jaja, ventje en ik. Hij is van gedacht veranderend. Ben echt heel blij..

17:37 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

09-01-06

Italie-dillema

Een oom en tante van me hebben twee jaar geleden een huisje gekocht en opgeknapt in Italie. De tijd dat zij niet gaan, 'verhuren' ze het huisje aan vrienden en familie. Mijn papa heeft de eerste twee weken van juli gehuurd. En nu komt het: hij vraagt of ventje en ik meewillen...
 
Als kind heb ik vele zomers doorgebracht in Italie en ik vond het er echt zalig! Prachtige steden, pittoreske dorpjes, lieve mensen, een zalig klimaat.. Ondertussen is het al bijna 7 jaar geleden dat ik er geweest ben en het kriebelde de laatste jaren al enorm. Maar ventje vind het te ver rijden (1300 km) en dat kan ik hem niet kwalijk nemen.. om met het vliegtuig te gaan is dan weer te duur want je moet dan ook een huurauto nemen.
 
Maar nu worden we dus uitgenodigd door de papa. We zouden samen met mijn oma voor een weekje gaan, met het vliegtuig. Alleen de vliegtuigreis te betalen dus. Perfect, naar mijn mening.. Maar ventje ziet het niet zo zitten. I can't blaime him.. mijn pa s nu niet de meest leuke mens, zeker niet voor zijn 'schoonzoon' :) Ik zou natuurlijk ook alleen kunnen gaan, nog eens een weekje met oma en mijn zusjes, net zoals vroeger.
 
Redenen om wel te gaan:
1) Italie zelf natuurljk.. ik ben ontzettend verliefd op dat land
2) mijn oma: eigenlijk zijn we twee handen op één buik, maar zie haar véél te weinig.. een weekje vakantie met haar zou super zijn
3) mijn twee zusjes: ook die zie ik veel te weinig... idem oma dus
 
Redenen om niet te gaan: wel enkele kleintjes, maar eigenlijk geen om thuis te blijven. Enkel dat ik natuurlijk liever samen met mijn ventje zou gaan maar als hij niet wilt... Hmm.. het dilemma wordt precies steeds minder een dillema :) Wat een postje op je blog allemaal kan doen. Er vanavond eens met ventje over praten en dan zien we wel.
 
Een mens zou hier tijdens de blok niet over mogen nadenken. Maar ja, wat doe je eraan als die gvd ethiek er maar niet ingaat :s
 

16:44 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

08-01-06

Een weekend dat eigenlijk geen weekend is...

Ik haat weekends in de blok. Eigenlijk heb je geen weekend want je moet leren maar mijn hersenen staan dan ingesteld op 'weekend' wat wil zeggen: leuke dingen doen, je amuseren en niet moeten denken aan je verplichtingen... Fout dus :-) Ik had gisteren ontzettend veel zin om te gaan shoppen maar ben toch maar braaf achter mijn boeken blijven zitten. 's Avonds zijn we naar Raf Coppens geweest in Oostende, nog een verjaardagscadeautje voor mijn ventje. Het eerste deel viel nog mee, maar het tweede deel was ronduit slecht! Gelukkig was schatje het met mij eens. Niet dat dat iets afdeed aan het feit dat ik een slechte avond heb gehad, maar kom.
 
Vandaag zit ik na een lekker ontbijtje alweer achter de boeken. Maar ik heb leuke vooruitzichten :) Heb mezelf beloofd dat als ik vandaag goed doorleer, ik morgenvoormiddag enkele uurtjes mag gaan shoppen. Ik weet het.. het is onnozel, maar het helpt. Nog een fijne zondag iedereen!
 
 

12:22 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

06-01-06

Buitenspel

Gisterenavond een tweede poging ondernomen om "Buitenspel" te gaan bekijken. Maandag zat de zaal al vol. Gelukkig waren er gisteren nog wel plaatsen, al zat de zaal behoorlijk vol. Awel, het was de moeite om er een tweede keer voor te komen... eindelijk nog eens een 'echte film', over het echte (Vlaamse) leven, over verdriet, teleurstelling, blijdschap en zoveel meer.
 
Het verhaal: Gilles droomt van een voetbalcarrier bij de Rode Duivels. Hij heeft alles om die droom waar te maken. Zijn papa is zijn beste supporter. Tot z'n vader sterft en niets meer hetzelfde is... Hele goeie acteerprestaties ook, vooral van Ilya Van Malderghem (Gilles). Amai, op die leeftijd al zo spelen... chapeau. En als voor de voetbalscenes geen stand-ins zijn gebruikt, kan hij ook nog eens heel goed voetballen. Ik ben zeker dat we van dat ventje nog iets gaan horen.
 
Normaal huil ik nooit bij films. Maar nu heb ik verschillende keren, zoniet de hele film, mijn tranen moeten bedwingen. Niet alleen omdat er erge dingen gebeurde in de films maar de film deed me op de een of andere manier denken aan mijn eigen kindertijd.. vreemd hé?!
 
Voor de rest niet veel opbeurend nieuws te vertellen. Psychisch voel ik me al iets beter (bedankt voor de lieve reacties) maar fysiek is het een ramp: vreselijke pijn in mijn nek, schouders en rug... helemaal verkrampt. Het gevolg daarvan is dat vreselijk achterop zit met mijn blokschema, ben dan nog met een hatelijk vak bezig. Deze namiddag heb ik een afspraak bij een masseuse/kinesist. Hopelijk helpt het... 

update: massage heeft me echt deugd gedaan :) Zo is volledig ontspannen. Nek en rugpijn is iets minder maar ik ben er nog niet vanaf hoor... misschien ga ik volgende week nog eens terug, we zullen zien.  


 
 


11:04 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

03-01-06

 Zelfbeeld

Zoals elke dinsdag de Flair in de bus gehad. Enkele maanden geleden, op de Flair Shopping day, hebben ze daar met H. een modeproductie gemaakt. En nu is het eindelijk zover.. de foto's staan erin! Hopelijk maakt dit haar een beetje blij, nu ze zo ziek is en al weken thuis zit. Ik ben echt blij voor haar... wetende dat ze stiekem droomt van een modellen/media carriere.
 
Maar ergens ben ik ook wel een klein beetje jaloers. Ik weet het: het zou niet mogen maar als ik echt eerlijk ben met mezelf, is het toch zo. Niet om die mode-productie , maar gewoon het feit dat ze haar opmerken, dat alle blikken altijd op haar gericht zijn, dat ze vaak complimentjes krijgt terwijl ik altijd over het hoofd gezien word. Ik wil echt niet zielig doen maar zo voel ik het wel.
 
Zoals vandaag... ik was deze ochtend eventjes naar de solden geweest met het idee een aantal leuke dingen te kopen. In de iets duurdere winkels hebben ze vaker mijn maten en dingen die me staan en daarvoor zijn de solden mooi meegenomen hé :-) En met wat ben ik thuis gekomen? Een mooie maar saai witte pull. De rest pastte niet of was echt geen zicht... Typisch. Ik ga binnen een paar dagen nog eens een paar winkels doen, ik geef niet op voor ik iets leuks gevonden heb! Al dat nieuwjaarsgeld moet toch ergens voor dienen hé ;-)
 
Mijn zelfbeeld heeft vanochtend weer een deukje gekregen... Maar vlug verder studeren, dat verzet mijn gedachten wat.
 
Voor de geinteresseerden: H. staat bij 'Hoe draag ik mijn party-outfit' het hele jaar door' vanaf pagina 10.

15:03 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

02-01-06

Fitness

Ik heb vanmorgen het jaar 2006 goed ingezet met een bezoekje aan de fitness. Awel, ik voelde het dat ik de laatste weken amper daar geweest was... ik kreeg nog niet de helft gedaan van anders! Maar dat was écht niet mijn schuld... eerst ik ziek, dan de mama ziek, ventje te druk,... Ach ja, dat heb je als je altijd afhangt van anderen voor je vervoer hé. Woensdagavond ga ik voor de eerste keer is meedoen aan een groepsles step, ik ben benieuwd of ik het een uur volhou. Als het zo goed vlot als het blokken vandaag, zie ik het somber in :)

14:11 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |