30-01-06

Herinneringen

Ik ben nogal een melancholisch persoontje.. hou er enorm van om te mijmeren en te praten over het verleden, over herinneringen. Maar het is tegelijk ook mijn zwakte: omdat ik nogal de neiging heb in het verleden te gaan leven, durf ik het heden weleens te vergeten... Maar bon, daar wou ik het dus niet over hebben.

 

Herinneringen dus :) Ik betrap er me de laatste tijd steeds meer op dat ik dingen niet meer weet.. belangrijke dingen, zoals wat we allemaal gedaan hebben op onze eerste vakantie samen, hoe we ventje zijn verjaardag gevierd hebben vorig jaar,... Ventje weet dat allemaal nog en ik niet en dat vind ik jammer. Zou ik hier iets aan kunnen doen of heb ik het gewoon in me om dingen vlug te vergeten? Of misschien vond ik die gebeurtenissen gewoon niet belangrijk genoeg? Heel het weekens spoken deze vragen al door mijn hoofd.

 

Maar er zijn een heleboel dingen die ik me nog wel herinner. Zo vergeet ik nooit onze eerste kerstmis samen, toen ik van ventje een ring kreeg. Of zo zal dat beeldje van Miny Mouse me altijd doen denken aan ons reisje naar Disneyland. En zo weet ik nog perfect wat ik aanhad op onze tweede 'date' maar niet meer wat we toen gedaan hebben.. Ik herinner me vaak nog 'flitsen' maar kan er geen samenhangend verhaal van maken. Daarom denk ik ook dat ik zo hou van foto's.. daarmee kan je herinneringen 'vastleggen' als het ware. Herinneringen, ik ben er nog niet uit.

11:38 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

. Awel, ik ben eigenlijk rotslecht in zo'n dingen herinneren maar tegenwoordig heb ik last van een periode waarin dat plots wel allemaal lukt en dan nog ongevraagd. Ik wil niet herinnerd worden aan die dingen. Maar ja, is ook een heel andere situatue hé :)

Mooie design trouwens, very groovy baby :p

Gepost door: Ghandi | 30-01-06

Vergeten Ook ik heb er last van en soms vind ik het heel jammer... maar ja, wat doe je er aan he.

Gepost door: Leen | 31-01-06

*** Hé, dat heb ik ook. Waar ik ook zeer gemakkelijk een her. op kleef is een bepaald liedje... Moet wel zeggen dat dit soms goede her. oproept maar soms ook de scherven van het leven terug ten onele roept op momenten dat het echt niet hoeft...

Gepost door: justin | 31-01-06

Ik ben goed in... ... het me herinneren van nutteloze dingen.

Gepost door: Anneke | 31-01-06

ik herinner me soms op de raarste momenten de raarste dingen.

Gepost door: fILLE | 31-01-06

* Mja .. ik onthou bepaalde dingen heel lang, zeker ivm men relaties. Maar van men 1e serieuze relatie (nu 6 jaar geleden) blijven toch ook alleen nog maar flarden over .. 't Vervaagt, 's ook wel logisch denk ik.
Muziek is zoals Justin zegt ook zoiets :) Sommige liedjes brengen gelukkige herinneringen terug en andere doen terug denken aan minder leuke gebeurtenissen ..

Gepost door: LittleStar | 31-01-06

De commentaren zijn gesloten.