09-01-06

Italie-dillema

Een oom en tante van me hebben twee jaar geleden een huisje gekocht en opgeknapt in Italie. De tijd dat zij niet gaan, 'verhuren' ze het huisje aan vrienden en familie. Mijn papa heeft de eerste twee weken van juli gehuurd. En nu komt het: hij vraagt of ventje en ik meewillen...
 
Als kind heb ik vele zomers doorgebracht in Italie en ik vond het er echt zalig! Prachtige steden, pittoreske dorpjes, lieve mensen, een zalig klimaat.. Ondertussen is het al bijna 7 jaar geleden dat ik er geweest ben en het kriebelde de laatste jaren al enorm. Maar ventje vind het te ver rijden (1300 km) en dat kan ik hem niet kwalijk nemen.. om met het vliegtuig te gaan is dan weer te duur want je moet dan ook een huurauto nemen.
 
Maar nu worden we dus uitgenodigd door de papa. We zouden samen met mijn oma voor een weekje gaan, met het vliegtuig. Alleen de vliegtuigreis te betalen dus. Perfect, naar mijn mening.. Maar ventje ziet het niet zo zitten. I can't blaime him.. mijn pa s nu niet de meest leuke mens, zeker niet voor zijn 'schoonzoon' :) Ik zou natuurlijk ook alleen kunnen gaan, nog eens een weekje met oma en mijn zusjes, net zoals vroeger.
 
Redenen om wel te gaan:
1) Italie zelf natuurljk.. ik ben ontzettend verliefd op dat land
2) mijn oma: eigenlijk zijn we twee handen op één buik, maar zie haar véél te weinig.. een weekje vakantie met haar zou super zijn
3) mijn twee zusjes: ook die zie ik veel te weinig... idem oma dus
 
Redenen om niet te gaan: wel enkele kleintjes, maar eigenlijk geen om thuis te blijven. Enkel dat ik natuurlijk liever samen met mijn ventje zou gaan maar als hij niet wilt... Hmm.. het dilemma wordt precies steeds minder een dillema :) Wat een postje op je blog allemaal kan doen. Er vanavond eens met ventje over praten en dan zien we wel.
 
Een mens zou hier tijdens de blok niet over mogen nadenken. Maar ja, wat doe je eraan als die gvd ethiek er maar niet ingaat :s
 

16:44 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

* Italië :D :D 'k hou ook van da land :) Gewoon doen! 'k Ben vorige zomer ook nog geweest, gewoon met de familie, 'n weekje met vliegtuig ..
Zeggen dat ge gaat en als vriend ni mee wilt alleen gaan ;) 't Is maar 'n weekje ..

Gepost door: LittleStar | 09-01-06

ik zou een weekje alleen gaan zenne ;o)

Gepost door: A,,e | 09-01-06

niet twijfelen gewoon doen. Mijn nieuw levensmotto luidt: beter spijt hebben van iets dat ge gedaan hebt, dan van iets dat ge niet gedaan hebt.

Gepost door: fILLE | 09-01-06

Tip Als je je ventje nu eens heel lief alles zegt wat je op je blogje opsomt als 'DO's', dan zal hij vast wel ebgrijpen dat het een buitenkansje is.


Hij zal je toch zo'n prachtreisje niet ontzeggen?
Ik zou alleszins gaan, met of zonder !

Gepost door: Little Witch | 10-01-06

De commentaren zijn gesloten.