03-01-06

 Zelfbeeld

Zoals elke dinsdag de Flair in de bus gehad. Enkele maanden geleden, op de Flair Shopping day, hebben ze daar met H. een modeproductie gemaakt. En nu is het eindelijk zover.. de foto's staan erin! Hopelijk maakt dit haar een beetje blij, nu ze zo ziek is en al weken thuis zit. Ik ben echt blij voor haar... wetende dat ze stiekem droomt van een modellen/media carriere.
 
Maar ergens ben ik ook wel een klein beetje jaloers. Ik weet het: het zou niet mogen maar als ik echt eerlijk ben met mezelf, is het toch zo. Niet om die mode-productie , maar gewoon het feit dat ze haar opmerken, dat alle blikken altijd op haar gericht zijn, dat ze vaak complimentjes krijgt terwijl ik altijd over het hoofd gezien word. Ik wil echt niet zielig doen maar zo voel ik het wel.
 
Zoals vandaag... ik was deze ochtend eventjes naar de solden geweest met het idee een aantal leuke dingen te kopen. In de iets duurdere winkels hebben ze vaker mijn maten en dingen die me staan en daarvoor zijn de solden mooi meegenomen hé :-) En met wat ben ik thuis gekomen? Een mooie maar saai witte pull. De rest pastte niet of was echt geen zicht... Typisch. Ik ga binnen een paar dagen nog eens een paar winkels doen, ik geef niet op voor ik iets leuks gevonden heb! Al dat nieuwjaarsgeld moet toch ergens voor dienen hé ;-)
 
Mijn zelfbeeld heeft vanochtend weer een deukje gekregen... Maar vlug verder studeren, dat verzet mijn gedachten wat.
 
Voor de geinteresseerden: H. staat bij 'Hoe draag ik mijn party-outfit' het hele jaar door' vanaf pagina 10.

15:03 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

°°° Veel succes met het leren
en zeker niet te veel piekeren!


Groetjes

Gepost door: emiel | 03-01-06

laat jij je zelfbeeld afhangen van de kleren uit de iets duurdere winkels? Tsss... Meisje, ik verwed er mijn hoofd om dat je een hele mooie madam bent...

Gepost door: Anne | 03-01-06

* Seg! Niks te laag zelfbeeld eh! :) Nergens voor nodig .. En ik kan 't weten, 'k heb u al gezien :p
Maar ik herken 't wel hoor .. 'k Had vroeger ook zo'n vriendin. Altijd in haar dat iedereen geïnteresseerd was enzo.
De Flair ga 'k morgen keer checken, die word hier nog primitief gehaald op woensdag :p

Gepost door: LittleStar | 03-01-06

Hier gekomen via een andere blog.
Wat ik hier lees, dat kan niet hè. Geen laag zelfbeeld. Ik herken dat wel hoor dat je iets leuks wil gaan kopen en dat niks leuk past. Het is balen maar een volgende keer kom je zeker iets tegen wat je erg leuk staat.
En een beetje jaloers, dat mag toch, iedereen wil toch graag gezien worden, niks mis mee.
Fijne dag nog.
groet

Gepost door: Purplerose | 04-01-06

OK, je bent misschien geen model - dat is trouwens voor niks nodig -, maar wel een hele lieve, toffe meid! Zet dat beeld van jezelf dus maar wat hoger! Dikke kussen voor het nieuwe jaar (en dat ge nog altijd uw fles tegoed hebt ben ik ni vergeten...)
xxx

Gepost door: Spikkie | 05-01-06

De commentaren zijn gesloten.