30-12-05

Stand van zaken

Mijn studeerdagje zit er bijna op. Straks na het eten nog eens rustig alles bekijken en dan nestel ik mij achter de tv. Gisteren vlotte het studeren echt niet... voelde me ook niet echt goed, hoofdpijn, beetje koortserig. Gelukkig vandaag wel vrij goed kunnen werken, dat ik niet té veel achter op schema geraak...
 
Wat een weer buiten! Als ik zo naar buiten kijk vanuit ons appartementje is het wel een mooi zicht.. zo alles dat vol sneeuwl igt. Maar je krijgt me met geen stokken de deur meer uit vandaag :-) Al heb ik veel zin om naar de film te gaan, maar dat zal voor in 2006 zijn.
 
Voor diegene die het interesseert (de andere moeten maar niet komen lezen :p) mijn examenrooster: ma 9/1 paper indienen, woe 11/1 justitie, do 12/1 project ondervraging, ma 16/1 ethiek en donderdag 19/1 welzijnswerk. Voorlopige stand van zaken: paper zo goed als af, justitie eerste keer geleerd, project af, welzijnswerk voor de helft geleerd en ethiek nog niks voor gedaan.. ethiek word mijn zwaarste vak, das voor volgende week. Het was slimmer geweest om daar eerst mee te beginnen... maar ja..
 
Sorry voor dit saaie postje, hopelijk heb ik morgen of overmorgen iets interessanter te vertellen! ;-) Alvast een fijne oudejaarsavond voor iedereen morgen!
 
 

17:55 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Amai ... en dat heb je zo allemaal in de eerste week van de vakantie gedaan? Hmmm, daar kan ik wel eens een punt aan zuigen ... Ik heb nog maar 1 vak geleerd :-s

Gepost door: Milo | 30-12-05

*** Prettige feesten en een fantastisch 2006!

Gepost door: SoDa | 31-12-05

* Ik wens je bij deze een super 2006, mss is het wel het jaar van de kreeftjes. ;-)
Btw, veel succes met je studie's.

Gepost door: justin | 31-12-05

ik heb ongeveer hetzelfde gedaan als jij :-) (maar dan wel van mijn vakken hé ;))
en ik ben vandaag absoluut niet goed... ook hoofdpijn, koortserig, maag doet raar (nochtans NIETS gedronken :s) ...

and last but not least: APPIE NEWYEAR!

Gepost door: RedRose | 02-01-06

Hoi ,
zou je wat aan je site kunnen doen er staan heel veel onzin berichten op wat gewoon puur onzin is heeft hier niks mee te maken en is niet de bedoeling ervan denk ik, mischien is het leuk al s je wat opruimd en of gaat wissen!!!!!

Gepost door: sunday | 14-04-10

De commentaren zijn gesloten.