28-12-05

*2006*

Nog enkele dagen en we zijn 2006. Volgens mijn horoscoop wordt 2006 het jaar waarop de kreeft uit haar schulp komt.. dat beloofd! :) Ik ga het ongelooflijk druk hebben op werk gebied maar ik word ervoor beloond. Ook op liefdesgebied word alles koek en ei. Niet slecht hé? Normaal geloof ik niet in die voorspellingen, maar nu moet ik ze toch gelijk geven: 2006 wordt mijn jaar, daar ben ik zeker van. En dat het héél druk wordt dat staat ook al vast. Maar erg vind ik dat niet.
 
Specifieke voornemens heb ik niet... alhoewel, misschien toch ééntje: in 2006 het onderste uit de kan én het beste uit mezelf halen. Dat heb ik naar mijn gevoel de laatste jaren niet kunnen doen onderandere doordat ik studeerde. Studeren is echt mijn ding niet. Ik vraag me nog altijd af hoe ik het (bijna) overleefd heb :) Stage lopen, dingen leren, ervaringen opdoen, hopelijk mijn eerste job.. het word een spannend jaar. En niet alleen voor mij, ook voor ventje staan allerlei belangrijke dingen te gebeuren. 2005 was zowel voor mij persoonlijk als voor ons als koppel niet echt een topjaar.. ik hoop echt dat 2006 er wel eentje mag worden! Als dat geen toost waard is... ;-)
 

16:33 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

*Jeeeeeeey* ik ben ook een kreeftje ;-)))))

Ik hoop dat er jou en je ventje een superfantastisch 2006 te wachten staat!
groetjes Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 28-12-05

KREEFTEN RULE! Ik ben er ook eentje.
Ik hoop dat 2006 super wordt (want hoop zo stilletjes vanbinnen wel een beetje op een ring, maar shht)

Gepost door: Little Witch | 28-12-05

* Ik ben een leeuw ... naart schijnt is da vr mij genen vette ... 't slechtste jaar heb ik ergens gelezen .... kgeloof er niks van. neh. :o)

Allez, 2006 wordt super, vr Kreeft en leeuw, met of zonder horoscoop ...

Gepost door: Ikke | 28-12-05

schorpioen... dat ben ik :D maar het kan me niet schelen, ik ben nu al begonnen met mijn nieuwe voornemens, waarom nog drie dagen wachten om er iets leuks van te maken éh! En ik ben blij dat ik niet de enige ben voor wie studeren niets is :D jipieeee ;-) Maar we worstelen er ons door hé, voor mij nog eventjes langer dan voor jou :D Succes!

Gepost door: RedRose | 28-12-05

gouden raad ik heb al gestudeerd en gewerkt (en nu weer aan het studeren + werken) neem van me aan ! werken is het luilekkerleven vergeleken met studeren. (tenzij je als zelfstandige begint natuurlijk) Let op dat je niet zoals ik al je vrije tijd achter de buis of achter het computerscherm komt te zitten. Nuja, na enkele maanden gaat dat ook vervelen en begin je wel effectief je vrije tijd na de werkuren zinnig in te vullen ;)

Gepost door: Milo | 29-12-05

awel ik hoop alvast voor je dat 2006 idd je TOP jaar mag worden :-)
liefs

Gepost door: g*lover | 30-12-05

De commentaren zijn gesloten.