27-12-05

Clouseau enzo

Dag 2 van de blok alweer. Dat betekent dat kerstmis alweer voorbij is.. toch raar, je leeft een maand naar deze dagen toe en voor je het weet zijn ze voorbij. Het is weer leuk geweest: genoeg gegeten voor wéken, genoeg kado'tjes om een heel jaar mee verder te kunnen en genoeg familie gezien voor de komende maanden.. kwestie van wat te overdrijven :p
 
Gisterenavond naar Clouseau in het Sportpaleis geweest. Ik had eigenlijk niet veel zin om te gaan maar ben blij dat ik de sneeuw en de file getrotseerd heb.. het was de moeite! Goeie ambiance, super podium en leuke liedjes. 17500 man in het Sportpaleis.. het blijft me verbazen. Alleen jammer dat Chris Wauters niet wat meer in het middelpunt stond. Zijn stem is minstens even goed als die van zijn broertje en ik vind hem ook minstens zo sympathiek. Natuurlijk was het weer 1 uur eer we in ons bedje lagen, daardoor te laat opgestaan en te laat beginnen studeren. Dan maar vanavond wat later doorwerken.
 
Mijn paar daagjes afwezigheid hebben me deugd gedaan... ik leefde de laatste tijd te veel in mijn eigen (leef)wereldje en ik moest dringend terug wat meer in het echte leven stappen en dat is me gelukt. Helaas is de blokperiode nogal eenzaam... maar het is niet omdat ik moet blokken dat ik geen andere dingen meer kan doen hé: eens gaan fitnessen, een filmpje meepikken, 's avonds iets gaan drinken... het moet kunnen vind ik :-) Maar nu terug naar de studieboeken.


14:27 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

idd clouseau is de moeite waard :)

Gepost door: Anne | 27-12-05

jipieeee nog iemand die het op dezelfde manier doet zoals ik; ontspannen in de blok is zaaaalig :-) Succes!

Gepost door: RedRose | 27-12-05

De commentaren zijn gesloten.