18-12-05

Surprise surprise!

Morgen wordt schatje 25 jaar. Daarom hadden zijn ouders en ik een verassingsfeestje voor hem georganiseerd! We hadden dat al zo'n 3 weken geleden beslist, maar ik mocht er natuurlijk niks over vertellen.. want ventje weet van het bestaan van dit blogje af. Normaal leest hij het wel niet maar je weet maar nooit hé. Het heeft me veel moeite gekost om het geheim te houden maar het is gelukt...
 
Ventje wist niet waar hij het had toen hij bij zijn ouders thuiskwam: mijn ouders, broertjes en grootouders waren daar. Het was echt een gezellige avond. Even vermelden wat hij allemaal gekregen heeft: de dvd van Het Eiland (van mij), 2 tickets voor de eindejaarsconference van Raf Coppens, 10 bioscooptickets en een GPS. Eigenlijk allemaal cadeautjes waar ik mee van kan genieten.. leuk hé ;-)
 
Over cadeautjes gesproken: ik denk dat we eindelijk al onze kado's gekocht hebben... amai! We hebben er zeker 25.. wat wil je met zo'n grote familie. Dat betekent elk jaar wel een serieuze hap uit mijn budget, maar ja ik krijg er dan ook wel veel (hopelijk) leuke kado'tjes voor in de plaats. Eigenlijk vind ik kado'tjes geven minstes even leuk als kado'tjes krijgen...
 
Voor de rest een lui weekendje gehad. Lang geslapen, wat rongelummeld, voor school gewerkt enz. Vanavond wordt het een lui tv avondje denk ik. Moet ook eens kunnen vind ik.

16:52 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

super zo'n feestje :-) kreeg ik dit jaar als verrassing :-) joepie!

Gepost door: RedRose | 19-12-05

Wat een gelukzakje jouw ventje.. Zelfs zo kort bij kerstmis toch nog verwend worden.. Meestal hebben eindejaarsjarigen niet zoveel geluk.

Gepost door: Little Witch | 19-12-05

... Zo leuk! Was vast en zeker 'n super verjaardag voor hem!

Gepost door: Tine | 19-12-05

De commentaren zijn gesloten.