15-12-05

Whaaaaaa!...

.. als je mijn dag met 1 woord moet omschrijven komt dat het dichtst in de buurt.
 
Kerstfeestje was zoals verwacht erg leuk: toffe mensen (sommige toch), goeie gesprekken en lekker eten. Gevolg: een beetje teveel gedronken en te laat in bedje gekropen... Op zich geen probleem want ik moest pas om 1u op school zijn. Vanmorgen wakker geschoten om 11u terwijl ik nog dringende zaken moest doen voor school... een beetje paniek dus. En natuurlijk werkt de printer niet op zo'n moment! Vlug vlug alles gedaan, een appel en koek meegeritst voor onderweg. Mijn dagje was dus al vrij gestresst begonnen.
 
We moesten op school zijn voor ons project. Dat moet maandag binnen. De laatste loodjes... je kent het wel. En als bepaalde mensen (ik noem geen namen ;-) dan ook nog eens niet doen wat ze beloofd hebben dan krijg je stress, stress en nog eens stress. Groepswerk.. ik krijg er de kriebels van! :-)
 
Dan naar Leuven nog snel een kadootje halen voor de papa van ventje, want we gingen daar 's avonds mee eten. Telefoontje gekregen van H., mijn beste vriendin, dat ze klierkoorts heeft... en dan nog wel de ergste vorm gecombineerd met zware bloedarmoede! Ze voelde haar de laatste tijd moe en slapjes maar dacht dat ze gewoon wat grieperig was én dat het studentenleven haar parten speelde... niet dus :s H. is net haar eerste jaar aan de unief begonnen, en hoogstwaarschijnlijk kan ze haar jaar vergeten... ik vind het zo erg voor haar! Ik stelde voor om haar een bezoekje te brengen, maar zelf daarvoor is ze te zwakjes voor het moment. Ik heb haar een 'get well soon' kaartje gekocht.. hopelijk fleurt haar dat toch wat op :-) Het etentje daarna is dan ook een beetje aan me voorbijgegaan.
 
Nu ga ik slapen, van heel de dag zo gestresst en opgefokt rond te lopen, ben ik ineens doodmoe. En te zeggen dat ik tot 11u heb geslapen... schandalig. Gelukkig word mijn dagje morgen wat rustiger... eindelijk nog eens gaan fitnessen, het zal me deugd doen.


22:03 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

lief van je, dat kaartje. En inderdaad niet erg aangenaam die klierkoorts... Nuja, wat is een jaar :-), troost haar maar met die gedachte ;-)

Gepost door: PassionFruit | 16-12-05

De commentaren zijn gesloten.