05-12-05

In Her Shoes

Wat doe je op een druilerige zondagnamiddag als je nood hebt aan iets leuks doen met je ventje? Juist ja.. naar de film gaan. Het werd 'In Her Shoes': een film met Cameron Diaz. De film duurt iets meer dan 2 uur, maar dat had ik absoluut niet gemerkt... ik heb niet één keer op mijn horloge gekeken. Echt een goeie film!
 
Het reclame-filmpje op tv gaf me de indruk dat het weer een typische, cliché romantische meidenfilm ging worden. Niks is minder waar.. het is een realitische feel good fim over familie, liefde, het leven. Best wel grappig en romantisch, maar zeker niet zeemzoeterig. Zowel Cameron Diaz en Toni Colette spelen geweldig. Ben altijd al een fan geweest van Cameron Diaz.. maar ik vind dit echt één van haar beste rollen. Shirley Maclain is ook heel geloofwaardig als grootmoeder van de twee zusjes. Het blijft natuurlijk wel een commerciele film. Gaan zien die film dus! :)
 
Spijtig genoeg was het gezelschap niet zo hartelijk... Ik verklaar me nader: ventje en ik zitten in een dipje, allé eerder een serieuze dip. De laatste weken hebben we over de onnozelste dingen discussie. Precies of we niets meer van elkaar kunnen verdragen. Wij zijn 2 totaal verschillende persoonlijkheden en dan is tolerantie wel essentieel vind ik. Zaterdagavond hebben we (eindelijk) kunnen babbelen... mannen en praten hé ;-) Blijkt dat hij het ook (net zoals ik) moeilijk heeft met zichzelf, met keuzes die hij moet maken enzo. Echt waar.. ik begrijp dat, alleen lost dat ons probleem niet op hé. Ik heb gewoon een beetje schrik dat we elke keer in hetzelfde straatje gaan terecht komen.. maar misschien pieker ik gewoon te veel. Anyway, er zijn toch al een aantal dingen verhelderd en daar ben ik blij om. De rest zien we wel...


20:49 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

... 'k zou toch ook wel eens moeten gaan zien naar die film, lijkt me wel de moeite. Al veel over gehoord maar dr nog nooit zelf geraakt.
Hopelijk gaat alles vlug weer beter tussen u en u ventje.
Slaapwel, Tine

Gepost door: Tine | 05-12-05

Mannen... Meisje dit is een typisch verschijnsel bij de jongentjes. Het is er ons namelijk al van als we heel klein waren ingelepeld dat we moeten sterk zijn. Niet huilen en een sterke jongen zijn is wat ons tot op vandaag het nadeel heeft om alles in ons hoekje te gaan oplossen en er zo min mogelijk iemand mee te gaan lastig vallen. Veel praten meisje is alvast een goede basis voor een gelukkige relatie... het lukt jullie wel ;-)
Da filmke zegt me ook wel iets, had het ook gezien in een reklameblok en kreeg er ook een goe gevoel bij. Ik denk dan veelal dat ik te veel vrouwelijke hormonen heb doordat ik normaal toch meer intresse zou moeten tonen voor aktiefilms... bhaa ik lig er eigenlijk al lang niet meer wakker van. Je hebt me overtuigd, ik ga hem zeker zien ;-)

Gepost door: Justin | 06-12-05

ik ga de film ook nog es moeten gaan bekijken, heel blogland geeft hier enorm positieve reacties erop :D dus zien maar

en veel succes met je schatje!!!!

Gepost door: PassionFruit | 06-12-05

Goede film hè Heb er ook van genoten.. Een goede middenklasser, zonder meer.

Gepost door: Little Witch | 06-12-05

relaties 1. cool filmke. dinsdag gezien en best oké.
2. laatste maanden hevig met stormen geconfronteerd in de ondertussen voorbije relatie en geconfronteerd met de nog heviger stormen in mezelf na de relatie.
Zeker ben je nooit, da's één, dus 't is goed als je een serieuze inspanning wilt doen voor je relatie, zelfs meer dan één serieuze inspanning, maar zorg er alsjeblieft voor dat je op je 21 niet in een routine verzeild raakt die zal duren tot er een paar kids zijn en jullie finaal op mekaar uitgekeken zijn.
Sorry bout my negativity

Gepost door: duvelman | 08-12-05

De commentaren zijn gesloten.