29-11-05

Stommiteit nr. 6483

Twee problemen zijn van de baan. Het éne was wel echt een stommiteit... moet nog altijd lachen als ik eraan denk :) Zoals ik in mijn vorig postje vertelde hadden we een probleem met onze chauffage en boiler.Vanmorgen kon er een technicien naar komen kijken. Die is hier nog geen 3 minuten binnen geweest! Bleek dat de differentieel van de nacht afgesprongen was (waarschijnlijk door de sneeuw zaterdag)... en onze boiler en chauffage 's nachts energie opladen kregen we die dus niet warm. Natuurlijk stom van ons om daar niet naar te kijken. Maar ik ben allang blij dat het opgelost is! Vanaf morgen is het hier weer behaaglijk warm én kunnen we weer een warm bad nemen... 
Zo van die stomme dingen gebeuren mij dus constant: ik laat de sleutel aan de buitenkant van de deur zitten, ik laat alles vallen, ik val op de meest genante momenten,... Gelukkig kan ik (en mijn omgeving) er meestal om lachen.
 
Tweede probleem ging over mijn stage die eind januari begint. Ik moest nog een afspraak maken met mijn stageplaats om wat concrete dingen te regelen. Het heeft me meer dan een maand geduur om mijn toekomstige stagebegeleidster te bereiken! Elke keer ik belde was ze net in gesprek en het secretariaat wou geen boodschap aannemen... woest werd ik ervan. Daarnet nog maar eens geprobeerd, weer bezet, maar nu was de vrouw van het secretariaat toch zo vriendelijk een boodschap aan te nemen. En nog geen 5 minuten later had ik telefoon. 13 december heb ik een afspraak. Een beetje laat naar mijn goesting, maar beter laat dan nooit hé :)

 

Update: te vroeg gejuichd.. het probleem met de boiler bleek toch nog ingewikkelder, spijtig genoeg. Chauffage hebben we wel al, maar op mijn warm badje zal ik nog minstens tot zaterdag moeten wachten. Morgen komen ze een nieuwe boiler plaatsen. Gelukkig kunnen we bij de mama terecht voor de nodige lichaamshygiene :p Voor meer nieuws heb ik het nu even te druk.. zal voor binnen paar dagen zijn.


 
 16:32 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

idd allé, alle problemen van de baan :)

Gepost door: Anne | 29-11-05

joepie :-) alles opgelost, en wees blij dat het maar zoiets "doms" was aan de verwarming, ben je er goedkoop vanafgeraakt :-) ;-)

Groetjeuhs! en succes met de stagebegeleidster!

Gepost door: PassionFruit | 29-11-05

Stage Ik hoor het van veel mensen die een stage plaats zoeken en aan het lijntje gehouden worden. De kunst is om behoorlijk assertief uit de hoek te komen zonder brutaal of onbeleefd te worden. Betaal met gelijke munt. De persoon die je wenst te bereiken dweept met een drukke agenda ... maak zelf een drukke (fictieve) agenda op. Dat brengt ook al wat sympathie bij de betrokken persoon. Natuurlijk mag je niet in je fictieve agenda zetten: 20.40 één-Thuis, want dat komt ook weer niet zo goed over :p

Gepost door: Milo | 29-11-05

Geniet ..van je lekker warme bad! :)

Gepost door: casper | 01-12-05

akkefietjes komt iedereen wel tegen.. Goed dat het zo makkelijk opgelsot raakte, hoor..

EN nog beter dat je die afspraak vast hebt.

Gepost door: Little Witch | 01-12-05

stage adres ik ben ook bezig met een stage plek te vinden voor februari...
dat lijkt makkelijker dan het is om een afspraak te maken!!
geduld is dan een eigenschap die dan goed van pas kan komen!

Gepost door: jolanda | 02-12-05

De commentaren zijn gesloten.