28-11-05

Alweer maandag...

Het weekend is weer voorbij, maar ik heb ervan genoten! Ventje heeft het de laatste weken zo druk dat we elkaar in de week nauwelijks zien, en als we elkaar zien is hij te moe om ook nog maar iets te doen.. ik neem hem dat natuurlijk niet kwalijk, maar leuk is iets anders. Ik verlang dan echt naar het weekend, om 'echt' samen te zijn... Zaterdagmorgen hebben we het weekend goed ingezet met een ontbijtje bij een bakker/tearoom bij ons in de buurt. Daarna met ventje zijn ouders naar de 'grootste overdekte kerstmarkt van Belgie' in Genk geweest. Groot was het zeker niet en ook niet echt de moeite waard, maar we hebben ons geamuseerd.
 
Daarna nog wat boodschapjes gedaan in Leuven (door de kou en de sneeuw...brr). 's Avonds gewoon een gezellig avondje voor TV. Zondag wat gekuist, voor school gewerkt en dan naar mijn broer zijn verjaardagsfeestje... hij werd 14. Het was leuk, nog eens met heel de familie samen zijn.. Ook al doen we dat regelmatig en heb ik soms liever niet de hele drukte, toch deed het me ontzettend deugd om iedereen zo samen te zien.
 
Wel een kleine domper op alle weekendpret: onze thermostaat en boiler op het appartement werken niet meer. Gevolg: het appartement is niet meer echt warm te krijgen en we hebben alleen nog maar lauw water sinds zaterdag... We hebben ons gewapend met extra dekentjes, pullen, kaarsjes, noem maar op :-) Net nu koning winter vollop in ons land is. Hopelijk kan de technieker vlug komen, dat we weer vlug in een lekker warm appartementje zitten...
 
Ik heb vandaag en morgen maar tot de middag les. Dat komt goed uit, heb gepland om vandaag heel wat schoolwerk te verzetten. En morgen naar de fitness... om al het lekkere eten van de laatste dagen eraf te werken ;-)


14:41 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

... Kben even komen bijlezen. Veel plezier in de fitness morgen. En hopelijk is het snel weer warm bij jullie.
Groetjes, Tine

Gepost door: Tine | 28-11-05

hehe :-) zo gezellig hé, jullie appartementje :-) Bij mij komen de kriebels er énorm de laatste tijd om ook te kunnen samenwonen met mijn keppie...

Gepost door: RedRose | 29-11-05

ik mis dus nog steeds :p tis passionfruit ipv red... :p Groetjes!

Gepost door: PassionFruit | 29-11-05

maandag ? weer maandag ? kijk eens op de Anima Negra blog....hier kun je terecht als je eens behoefte hebt om een echt negatieve reactie mee te geven..

Gepost door: anima negra | 07-12-05

De commentaren zijn gesloten.