20-11-05

Lui weekendje

Wat een rotweer dit weekend! Vooral die mist heel de dag... het is voor niks anders goed dan om binnen te blijven, dus dat hebben we dan ook gedaan :-) Ik kan echt maar niet wennen aan dat koude, sombere weer. Ik heb heel de week kou gehad... brrr. En ik weet niet of jullie dat ook hebben maar ik word altijd een beetje depri van de winter... het is niet zozeer de kou denk ik, maar eerder het feit dat het zo vlug donker is. Ik ben iemand die leeft op zonne-energie :-) Ook de eeuwige twijfels en pijnpunten komen dan weer terug aan de oppervlakte... nog een maandje doorbijten dan zijn het weer de feestdagen, daar fleur ik altijd weer wat van op!
 
Over de feesten gesproken... ventje en ik zijn  gisteren al wat kerstcadeautjes gaan kopen. We hadden dit weekend toch niks gepland en ik ga liever kerstshoppen als het wat rustiger is. We zijn maar in één winkel geweest, maar we hebben ongeveer al de helft van onze cadeau's. Was er wel effe niet goed van toen ik de rekening zag... Gelukkig krijg je er ook leuke dingen voor in de plaats (hoop ik).
 
Om toch nog een beetje actief te zijn dit weekend ben ik deze morgen terug gaan fitnessen. Ik heb nooit zin om ernaartoe te gaan, maar daarna heb ik wel altijd een voldaan gevoel :-) Nu zit ik hier al een tijdje te lummelen achter de pc en in de zetel. Sebiet samen een dvd'tje zien: Bounce.. hebben we verleden week in Brugge voor een prikje gekocht... ik hoop dat hij meevalt. Iedereen nog een lekker luie zondag gewenst! ;-)
 
update: geen film... het vriendje heeft nog teveel werk, en dat op een zondag! Hij was zelfs een beetje verontwaardigd toen k het hem voorstelde... terwijl hij het was die voorstelde van er een filmnamiddagje van te maken (dat al werd gereduceerd tot één filmpje maar kom) Hij moet een oefeningen voor zijn postgraduaat maken, maar daar heeft hij nog 2 weken voor... IPfff, ik ben teleurgesteld en op mijn tenen getrapt. Dan maar iets doen voor school, met een heel klein hartje...14:16 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik kan dat nog niet nu al kerstcadeautjes gaan kopen... Ik ben nog niet in de kerststemming... En eerst moet er nog Sinterklaas zijn :)

Gepost door: Anne | 20-11-05

bounce vind ik persoonlijk een tof filmpje, heb hem heel lang geleden bekeken en een tijdje geleden heb ik hem ook op dvd gekocht... niet super maar wel romantisch :-)

Gepost door: RedRose | 20-11-05

T'weertje Moet het ook niet hebben hoor van die donkere dagen. Hou er ook altijd eerder een negatief gevoel aan over. Geef mij maar de zomer :-) Er is beterschap op komst, met een beetje geduld. Naar het schijnt is de grens met het zuiderse klimaat elke dag 20 meter naar ons landje aan het opschuiven. Zoals van alles, hoop doet leven he meid.

Gepost door: justin | 20-11-05

donkere dagen of niet... ik ben nog steeds goed gezind :)

Gepost door: Manlome | 21-11-05

De commentaren zijn gesloten.