13-11-05

Brussel en Brugge

Ik ben weer terug in Leuven, na 3 dagen in Brussel en Brugge vertoefd te hebben. Donderdag hebben we samen met een groep Ierse studenten en docenten een bezoekje gebracht aan onze hoofdstad. De dag samengevat in 3 woorden was: chaos, frustratie en plezier. Zo ne groep van 20 studenten begeleiden is echt geen makkie... de ene wil daar naartoe, de andere naar ergens anders, als je op een bepaald uur afspreekt is een deel te laat, het openbaar vervoer wil niet meewerken,... Maar al bij al was het ook een leuke dag: de Ierse studenten en docenten waren echt lieve mensen. Alleen op het einde van de dag werd het ons allemaal wat te veel: meningsverschillen, het regende, iedereen was doodmoe... maar na het nodige geroep heen en weer was onze frustratie eruit :) 's Avonds nog gezellig met de Ieren gaan eten én vooral drinken, want daar kunnen ze iets van! Spijtig dat we al na 1 dag afscheid moesten nemen...
 
De volgende morgen uitgeslapen en dan de trein genomen naar Brugge voor een romantisch weekendje met mijn schatje. Het was een superleuk hotelletje dicht bij de Grote Markt. Wat rongewandeld, ne warme choco gedronken, meer moet dat niet zijn.. Alleen de rekening bij ons avondeten vergalde de sfeer wat: ze hadden ons 10 euro aangerekend voor een fles van 1l water! En 4 euro per persoon voor een klein bordje frieten! Als je zeetong bestelt, verwacht je toch dat de frieten inbegrepen zijn, of toch tenminste niet aan zo'n woekerprijzen... maar enfin, we hebben het niet teveel aan ons hartje laten komen. Zaterdag nog wat rongeslenterd, gaan shoppen voor het ventje, en ons in de namiddag terug naar huis begeven. Het was voor herhaling vatbaar :-).
 
Maar nu back to reality... kuisen en naar de winkel gaan is al achter de rug, maar er ligt nog een hoop schoolwerk te wachten. Ik ben tot de conclusie gekomen dat de kerstvakantie niet meer zo veraf is en dat ik dus een tandje zal moeten bijsteken... gelukkig heb ik niet meer veel les de komende weken.

14:50 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

idd, nog 6 weken te gaan :s

Gepost door: Anne | 13-11-05

Veel plezier... nog met je schoolwerk. :-)

Gepost door: Lara | 13-11-05

inderdaad... de tijd vliegt voorbij, nog nooit is het zo snel gegaan bij mijn weten... Ik wens je alvast heel erg veel succes!!!! En we gaan er met zijn allen voor :-)

Gepost door: RedRose | 13-11-05

10 euro voor nen liter water? Jawadde die durven...
Nuja, op romantisch weekend, moet je de roze bril opzetten é :)

Gepost door: Manlome | 14-11-05

Brugge... T'ja meisje daar in Brugge kennen ze er iets van om het geld uit je zakken te jagen. Schandalig is het gewoon maar natuurlijk wel een prachtige locatie die altijd wel dat extra vleugje romantiek heeft wat die stad zo speciaal maakt.

Gepost door: justin | 14-11-05

De commentaren zijn gesloten.