07-11-05

Ieren

Deze week is het bij ons op school 'internationale week'. Een deel van de studenten gaat naar Groningen, een deel naar Frankfurt en een deel (waaronder ik) blijft hier om Ieren te ontvangen. Dat zijn studenten die in Ierland ook sociaal werk studeren en die komen nu voor 3 daagjes Belgie bezoeken en is kijken hoe dat wij dat hier aanpakken met de 'sociaal gevallen' :-)  Omdat we met een grote groep waren, zijn we ingedeeld in 3 groepjes, één per dag. Dus ik moet alleen donderdag paraat zijn. Echt zalig! Maandag, dinsdag en woensdag vrijaf, donderdag een dagje naar Brussel en 's avonds gezellig gaan eten en vrijdag is het feestdag. Wat kan het leven van een student toch soms hard zijn... ;-)
 
Wat staat er op het programma: de trein nemen naar Brussel, enkele instellingen bezoeken in Brussel, een broodje gaan eten, de hop on- hop off bus nemen door Brussel, een rondleiding krijgen in het Europees Parlement, terug de trein nemen naar Leuven en daar gaan eten. De vorige jaren is er altijd een deel studenten naar Ierland geweest... dat was nog leuker geweest maar mij hoor je niet klagen hoor. Ik moet seffes eventjes naar school om de laatste dingetjes te regelen.
 
Ik ga mijn extra dagen verlof goed nodig hebben. Buiten dagen aan een project voor school te hebben gesukkeld nog niet veel voor school gedaan. Het weekend was druk, maar eigenlijk niet echt geslaagd. En koud... brrr... ik bibber al bij de gedachte dat ik straks naar buiten moet :)

11:19 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Brr ik bibber ook al buiten en naar't schijnt is't nog niet eens écht winter! Aaaargh!

Gepost door: lena | 07-11-05

de herfst is inderdaad meer dan volop gestart :-) Ik vind dat wel gezellig; knus in de zetel voor de haard :p Maar om dan nog buiten te geraken :D

Gepost door: RedRose | 08-11-05

* Hm .. vandaag vind 'k het anders nog wel goe weer :p zonneke, ni te koud, wa wind ..

Gepost door: LittleStar | 08-11-05

tip bedankt voor de tip!

Gepost door: notebook | 08-11-05

De commentaren zijn gesloten.