02-11-05

Verlengd weekend

Het is weer achter de rug het verlengd weekend. Ondertussen al woensdag... wat gaat de tijd toch vlug als het leuk is. Zondag en maandag zijn we met de familie van mijn stiefvader op weekend geweest naar de Ardennen, de omgeving van Durbuy. Het was heel leuk, we hadden dan ook zalig weer! Mijn zware gedachten van vrijdag zijn wat meer naar de diepte gezakt, en daar ben ik blij om :) Zondag hebben we met iedereen een 'schattenjacht' gedaan: een parcours van 8 km waarin je ondertussen allerlei opdrachten moet doen en dingen verzamelen. Maandag zijn we in de voormiddag op bezoek geweest bij de Hare-Krishna beweging... echt eens de moeite om te zien hoe die mensen leven. 's Middags in het Hare-Krishna restaurant vegetarisch gegeten. In de namiddag nog wat gewandeld in Durbuy en ons weekendje afgesloten met een warme choco op een gezellig terrasje :) Het heeft me deugd gedaan.
 
Gisteren had ventje (zoals iedereen) een vrije dag. We wouden onder ons tweetjes iets leuks gedaan maar dat was zonder de ziektekiemen gerekend... ventje was ziek: misselijk, spierpijn, koorts,... Hij heeft heel veel geslapen en gerust en ik heb hem verzorgd :) In de namiddag voelde hij zich al wat beter, dus hebben we besloten naar de film te gaan: Verlengd weekend. Over de film kan ik kort zijn: niet goed. Jan Decleir acteerde, zoals altijd, wel goed maar door het slechte scenario kwam dit niet tot zijn recht...
 
Daarna voelde ventje zich terug slechter, heeft ook meermaals overgegeven en is om 6u zijn bedje ingekropen. Ik heb dan maar wat zitten lezen en tv kijken en ben ook vroeg gaan slapen. Nu ben ik dus klaarwakker om erin te vliegen! En het is nodig... heb ne hoop werk voor school. Wish me luck! :-)

08:40 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

zalig éh die verlengde weekends... maar wel nie goe voor het schoolwerk; das bij mij ook zo :p Nuja bon ;-) We gaan nu wel hard genoeg werken zeker :-) Succes!

Gepost door: RedRose | 02-11-05

De commentaren zijn gesloten.