28-10-05

Verstrooid

Mijn ventje was deze week wel erg verstrooid. Woensdagavond gingen we bij mijn mama eten. Schatje belt altijd even als hij vertrekt op het werk. Hij kwam me dus ophalen aan ons appartementje om dan door te rijden naar mama. Ik stond dus beneden op hem te wachten... so far so good :) Maar hij bleef maar weg... tot hij me opbelde dat hij al bij mijn mama was! Hij was mij doodleuk vergeten! Hij had aangebeld, mama had opengedaan en die was natuurlijk verrast mijn ventje daar alleen te zien staan. Pas toen ze zei: "Ah, ben jij alleen?" viel zijne euro :p Schandalig hé... Hij is natuurlijk direct teruggekeerd op mij alsnog op te halen.
 
Ik moet eerlijk zeggen.. ik was toch een beetje kwaad, alléé eerder onthutst. Maar dat was vlug over hoor... vond het vooral een heel grappig verhaal. Ik weet hoe schatje na het werk altijd nog met vanalles in zijn hoofd zit, hij heeft dan ook een drukke en chaotische job. Ach ja, weer een verhaal bij om aan iedereen te vertellen :)
 
Oh ja: mijn vakantie is begonnen! Deze namiddag met H. afgesproken om te gaan koffiekletsen en te shoppen. En met zo'n zalig weertje.. kan me geen beter begin van de vakantie voorstellen. Mijn plannen voor de komende week zijn voor een volgend postje. Geniet nog van het zonnetje!

10:56 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

.. Jij ook! ;)

Gepost door: casper | 28-10-05

Geniet... van je vakantie! :-)

Gepost door: Lara | 28-10-05

De commentaren zijn gesloten.