30-09-05

Vervroegd weekend :)

Mijn weekend is deze week al donderdagnamiddag begonnen. Normaal hebben we vrijdags bespreking van project maar dat is deze week weggevallen. Donderdagavond met H. naar "L'enfant" gaan kijken. Dat is een film van de gebroeders Dardenne (denk Rosetta, le fils, la Promesse) die de Gouden Palm 2005 heeft gewonnen. Gaat over een jong koppeltje met een baby die proberen te overleven in de achterbuurten van Seraing.. Best wel een rauw thema, maar toch had de film een happy ondertoon. Mooie vertolkingen ook. Alleen had de film nog wat langer mogen duren, hij was niet 'af' naar mijn gevoel...
 
Deze voormiddag gaan fitnessen met de mama en nu ben ik thuis. Sebiet komt H. nog ff langs, om wat te koffiekletsen :-) Vroeger woonde H. in Wallonie, waardoor ik ze ni vaak kon zien. Nu zit ze op kot in Leuven en das echt super! Ook voor haar... daarvoor was het voor haar echt moeilijk een sociaal leven te onderhouden. Daarna nog wat schoolwerk: twee superlange teksten van sociale ethiek analyseren... yek! Maar ik heb toch niks anders te doen: ventje is naar de les van het postgraduaat. Jaja, hij heeft beslist om het te doen én ik sta achter hem.
 
Morgen gaan het vriendje en ik wat uitwaaien aan de zee. Het is echt eeuwen geleden, terwijl ik enorm van de zee hou. Het geruis van de golven, de geur van de zee, het zachte zand,... ik kom er altijd helemaal van tot rust. Dus jullie horen ten vroegste zondag weer iets van mij. Maak er een fijn weekend van!
 
 

15:12 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ik had ook den indruk dat de film niet "af" was... maar vond eigenlijk wel dat hij niet zo goed was ook... De scène waar de baby verkocht wordt, vinnek massas aanstootgevend, en wanneer dat kind het ijskoude water inspringt ook wel... maar verder moet ik toch zeggen dat ik het niet zo geslaagd vond :$ Nu, ik moet er meteen bij vertellen dat ik voor die twee scènes alleen al zou gaan kijken... versta je? ;-)

Tgoh, tis ook druk bij jullie... Ik zie mijn ventje ook niet veel meer... Hij moet nu de zaterdag én de zondag voetballen... Geen vrije dag meer in het weekend dus... en tijdens de week ist van tzelfde snif...

Gepost door: RedRose | 01-10-05

* De zee :)) Ben der ook ni geraakt deze zomer :s Nu ja, hopelijk was 't leuk :)

Gepost door: LittleStar | 02-10-05

De commentaren zijn gesloten.