15-09-05

Plannen

Onze plannen voor het weekend zijn, weer maar aans, gewijzigd. Dit weekend is het 'logeer-weekend'. Mijn vriend zijn nichtje, 12 jaar, komt van vrijdag op zaterdag bij ons logeren. Mijn vriend (en zo goed als zijn hele familie) wonen in een 'boeregat' op zo'n 45 min. rijden van Leuven. Niet slecht bedoeld hoor, het is echt een leuk dorp. Maar dat nichtje is nog nooit in Leuven geweest en wil dolgraag met ons is gaan shoppen. Gaat nog wel leuk worden... zeker omdat het nu Leuven kermis is, kunnen we daar ook is langslopen en het kind in ons loslaten :-)
 
Vrijdag op zaterdagavond komen 2 van mijn 3 broertjes logeren. Zo'n appartementje van grote zus heeft blijkbaar een grote aantrekkingskracht ;-) We kunnen er maar maximum 2 te slapen leggen, anders hadden we er 3 op ons dak! Maar hoe stout ze thuis soms kunnen zijn, zo braaf zijn ze hier.. gelukkig. 's Avonds filmpje kijken met ships en cola binnen handbereik en als het weer zondag wat meezit wat gaan wandelen of fietsen in het bos.
 
Normaal kwamen mijn ventje zijn grootouders zondagnamiddag op de koffie. We wonen hier ondertussen al meer dan een jaar en ze hebben ons appartementje, tot grote spijt van mijne schat, nog niet gezien. Ze hebben al de vreemdste excuses verzonnen: eerst was het te koud, dan te warm, dan was het trein-tram-bus dag,.. maar het excuus voor nu zondag slaagt wel alles! Zijn oma kan voor zondag geen afspraak meer krijgen bij haar kapper en met ongekapt haar kan ze natuurlijk niet komen... wat hadden we gedacht :D Dus ze komen niet. Ik vind het wel erg voor mijn ventje, maar langs de andere kant was het anders wel een heel druk weekend geweest... Volgens de laatste berichten komen ze nu volgend weekend. We'll see...
 

13:48 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hahaha jaja, oude mensen en kappers ;o)

Gepost door: Anne | 15-09-05

* Lang leve grote zus! :)

Gepost door: pam | 15-09-05

Een druk weekend... zou ik zeggen, amuseer je maar xxx

Gepost door: Lara | 16-09-05

hmmzzz ik zou net op de moment dat ik pas van de kapper kom niet meer langskomen... ben altijd in shock na mijn kapperbezoekje!

Gepost door: g*lover | 18-09-05

De commentaren zijn gesloten.