09-09-05

Weekje Kos

Oké, even tussendoor een verslagje van ons weekje Kos. Onze verwachtingen waren hoog gespannen, zeker die van mij. Hier had ik al de hele vakantie naar uitgekeken, ik had me eraan opgetrokken toen het hier slecht weer was, toen ik moest studeren voor 2de zit, toen ik mijn vriend 2 weken moest missen,...
 
U raadt het al: mijn verwachtingen zijn niet ingelast... vraag me trouwens af of dat mogelijk was geweest. Het hotel viel een beetje (veel) tegen, we moesten 5 km lopen eer we buiten ons hotel terug in de bewoonde wereld waren, het eiland beviel ons niet,... Maar het was er lekker warm, omdat het all inclusive was hebben we ons (overdadig) tegoed gedaan aan cocktails en ander lekkers, en we hebben veel geluierd, gepraat en gelezen. We zijn dus op en top uitgerust en gebruind :-) Al bij al was het toch een leuke vakantie. Al kan ik al niet wachten op de volgende.. maar dat is altijd het geval bij mij ;-)
 
De zomer van 2005 was niet echt een hoogtepunt, achteraf beschouwd. Tweede zit, slecht weer, vriendje weg, twijfels over relatie en verveling kwamen roet in het eten goeien. Eerlijk gezegd: een zomer om snel te vergeten... al klinkt dat negatiever dan dat ik het bedoel. Er waren natuurlijk ook geweldige momenten die ik niet snel ga vergeten. Maar nu heb ik vooral zin om met een nieuwe lei er terug in te vliegen en er een super schooljaar van te maken! Nu nog hopen dat ze me een plaatsje in het derde jaar gunnen... afwachten tot woensdag.
 
Maar eerst: feesten! Morgen moeten we naar een trouwfeest. Om 14u naar de kerk, daarna naar de receptie en naar het avondfeest. Ik heb er zin in!

16:29 Gepost door Mystic Flower | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

awel, ik volg jou! Ik ga ook voor een supergoed schooljaar, en alles weer positief, goed en fun vanaf nu!

Gepost door: RedRose | 11-09-05

* Och, troost u .. zomer 2005 was voor mij ook ni echt denderend :p juist zoals die van 2004 eigenlijk :s misschien ligt 't aan mij :) Soit, vanaf nu ongeveer begint mijn nieuwe lei en is het bijna er terug in vliegen & like it :) En ge zult u plaatske int 3de wel hebben :)

Gepost door: LittleStar | 11-09-05

De commentaren zijn gesloten.